Dit is de ontwikkelsite van de digitale tool Entree (versie 0.9 vanaf 1 juli 2022)

Instroom: verschil tussen versies

 
Regel 3: Regel 3:
 
{{Haalinleidingop}}
 
{{Haalinleidingop}}
 
</div>
 
</div>
{{Naastgebied}}
+
{{Verwijzingen}}
 
{{#set: status=concept}}
 
{{#set: status=concept}}
 
{{#set: datum=2022/04/01}}
 
{{#set: datum=2022/04/01}}

Huidige versie van 16 apr 2022 om 00:25

Studenten 0.jpg
naar Verbindingnaar Instroomnaar Onderwijsnaar UitstroomIntensieve samenwerking onderwijs en met partners in het sociaal domein (gemeenten, UWV, SW-bedrijven, bedrijfsleven, zorginstellingen...) in de regionaar Behoefte onderzoekennaar In omgeving afspraken makennaar Doelgroepen informerennaar Aanmeldennaar Intakenaar Plaatsennaar Inschrijvennaar Leeromgeving inrichtennaar Bpv organiserennaar Onderwijs uitvoerennaar Begeleidennaar Examinerennaar Diplomeren en certificerenStudenten worden zo optimaal mogelijk voorbereid op doorstroom naar niveau 2 of uitstroom naar de arbeidsmarktnaar Met onderwijs afspraken makenPartners in het sociaal domein (gemeenten, UWV, SW-bedrijven, bedrijfsleven, zorginstellingen...) in de regionaar Met hulpverlening afspraken makenNieuw entreemenu.svg


Instroom

De invalshoek Instroom betreft de stappen van het proces van aanmelding tot inschrijving. Het proces volgt op de werving van aspirant studenten en loopt tot het moment dat de student daadwerkelijk start met het volgen van onderwijs. De processtappen zijn er op gericht studenten bij hun gewenste en hen passende opleiding te plaatsen.

Studenten worden hier welkom geheten. Na kennismakingsgesprekken, warme overdracht en intake schrijven ze zich officieel in voor de opleiding. Hierna start hun inhoudelijke opleiding en persoonlijke begeleiding.

Tastbare resultaten gebied zijn:

  • Juridisch geldige verbintenis met studenten
  • Vastlegging zorgbehoefte
  • Afspraken in kader passend onderwijs
  • Ingerichte studentendossiers


Als een student op correcte wijze is ingeschreven vindt uitwisseling plaats met het deelnemers-register van BRON -- de uiteindelijke basis voor bekostiging van de opleiding van de student.

Bron: TPO 2.0